Vakantieboerderij Olpoda

Recensies

66 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.

66 beoordelingen
 1. 7,8

  Elkaar ontmoeten

  Augustus 2023 - Familie (met kinderen) - Wilma T. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 2. 8,5

  We hebben een top verblijf gehad! Het was een mooi huis in een hele mooie omgeving. De slaapkamers zijn prima kwa grootte. Er zijn super veel spellen aanwezig dat was erg fijn. Er is genoeg te doen in het huisje zelf. De box met Bluetooth functie was heel erg fijn. Meer dan genoeg badkamers. De keuken is supermooi en had alles wat we nodig hebben. Het is handig dat er een grote oven en een kleine oven is. Het is fijn dat er zoveel rekken zijn om kleren/handdoeken te drogen. De grote wasbakken zijn erg fijn. De BBQ en de hangende BBQ zijn top! De meubels zijn mooi en goed onderhouden Er is genoeg zitplek voor iedereen Je hebt niet veel last van geluidsoverlast van andere kamers en van de beneden verdieping als je boven bent. Er is meer dan genoeg plek om te parkeren zeker plek voor 10 auto’s. Er is heel veel ruimte. De kinderen hebben zich ontzettend vermaakt met alle fietsjes en autootjes. Fijn dat er bordjes/bestek zijn voor kinderen. We hebben echt een ontzettend fijne tijd gehad en het huisje voelde luxe aan. We vonden de prijs voor het verblijf goedkoop voor wat we kregen.

  Augustus 2023 - Thara S. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 3. 9,5

  Alles ziet er heel net uit. Alles goed ruimtelijk opgebouwd. Veel kamers met een eigen badkamer is ook heel fijn. Iedereen heeft zich prima vermaakt!

  Juni 2023 - Familie (met kinderen) - Mark v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 4. 9,7

  Ruimtelijk. Zeer kindvriendelijk met veel rijdend speelgoed. De vuurplaats mét hout Vertrouwen in ons gastschap Flexibiliteit van jullie als gastgever

  Juni 2023 - Willem B. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 5. 10

  Mooie locatie, goede voorzieningen, hygiënisch

  Juni 2023 - Collega's/zakelijk - Bram t. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 6. 8,7

  Het verblijf is erg mooi en smaakvol ingericht. Ruim genoeg voor de groep. Buiten is het voor de kinderen helemaal geweldig. We hebben ze niet gehoord.

  Mei 2023 - Familie (met kinderen) - Angela H. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 7. 9,5

  Wat hebben wij genoten bij jullie! Alles wat we nodig hadden om er een leuk kamp van te maken was er. Het is van alle gemakken voorzien en bij vragen waren jullie bereikbaar! De kinderen hebben volop genoten en daardoor de kampleiding ook. Hopelijk tot volgend jaar!

  Mei 2023 - Basisschool - Financiële administratie R. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 8. 8,5

  Ruimte, rust, relax. Voor de tweede keer hier. Accommodatie is sindsdien verbeterd door uitbreiding met zeer goed geoutilleerde keuken. Ook de inpandige trap naar de bovenverdieping is een praktische verbetering. Het geheel heeft een mooie uitstraling gekregen.

  Mei 2023 - Familie (met kinderen) - M. (Theo) v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 9. 9

  Zeer geschikt voor ons familieweekend met 18 volwassenen en 4 kinderen (1,5 tot 7 jaar) Fijne speelmogelijkheden met een klein speeltuintje, sportveld en een grote binnenplaats waar volop geskelterd is. De kinderen konden veilig hun gang gaan. Meer dan genoeg gelegenheid om met een grote groep buiten te eten. Het kampvuur gaf extra sfeer. De omgeving vonden we weinig enerverend met grote stallen en veel grasland. We hebben ons wel goed vermaakt bij het activiteitenpark RiverSide Outdoor waar we een middag Battle Games hebben gedaan.

  Mei 2023 - Manja H. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 10. 8

  Prima dagen gehad en goed kunnen werken .

  Mei 2023 - Collega's/zakelijk - Rob W. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda