47 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

47 beoordelingen
 1. 8,3

  We hebben genoten!

  Mei 2022 - Gezinnen - Baukje d. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 2. 10

  De locatie voor dit familie-weekend met 19 personen was super !!! Zowel binnen als buiten enorm veel ruimte op een prachtig gerenoveerde en prima onderhouden locatie. Heel uitgebreide inboedel. Zeer vriendelijk onthaal en altijd beschikbaar bij een vraag. Prachtige wandel- en fietsomgeving. Unanieme eindevaluatie : we komen zeker nog eens terug !

  Mei 2022 - Hilde v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 3. 8,2

  Super mooie locatie, geweldig voor paar daagjes met de familie. Genoeg te doen voor kinderen. Gezellig een kachel om te stoken voor de ouderen. Hebben her Super naar onze zin gehad.

  April 2022 - Familie (met kinderen) - Catrinus v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 4. 8,5

  Een mooi huis. Ideaal voor grote gezelschappen. Ook meerdere slaapkamers op de begane grond en toegankelijk met een rolstoel. Mooie nieuwe keuken. Mooie buitenruimte. Een heerlijk verblijf waar we over 2 jaar weer naar toe gaan met de familie.

  April 2022 - Familie (met kinderen) - Robert L. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 5. 9,8

  Heel fijn paasweekend gehad met vriendengroep/meerdere gezinnen. De kinderen (van 9 t/m 18 jaar) hebben zich goed vermaakt: voetballen, rondje om de tafel, tafeltennis, basketbal, verstoppertje, vuur maken met marshmallows etc. De keuken is top: heel ruim en aan alles is gedacht. Wij hebben 3x gekookt voor een groep van 25 mensen. Prima te doen. Bedden zijn prima. Buitenruimte is heerlijk. Aanrader deze lokatie.

  April 2022 - Familie (met kinderen) - Marianne G. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 6. 8

  Mooie propere accommodatie Bijzondere goed uitgeruste keuken Behulpzame eigenaars

  April 2022 - Gezinnen - Hans M. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 7. 9

  Dat het zoveel ruimt bied en de kids zo heerlijk buiten kunnen spelen. En wat is het mooi geworden na de verbouwing.

  April 2022 - Gezinnen - Jennifer M. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 8. 9,5

  Als je met een familie (drie generaties) in Olpoda verblijft is er voor elk wat wils. Want als de kinderen heerlijk met elkaar kunnen spelen dan genieten de ouders en grootouders ook van het samenzijn. Wat hebben we onze ogen uitgekeken toen we Olpoda na 4 jaar weer binnen kwamen lopen: er is een mooie, praktische en supermoderne keuken met alles erop en eraan gerealiseerd. Ook de huiskamer is helemaal opgeknapt en heeft een eigentijdse gezellige uitstraling gekregen. De stoelen zaten erg lekker! We hadden het geluk dat we prachtig lenteweer hadden; de grootouders hebben genoten van een 42 km lange fietsroute over de dijken langs Waal en Maas. Aan het eind van de dag staken de mannen graag het kampvuur aan. Een mooie afsluiting van een fijne dag voor de kleinkinderen en -als zij eenmaal als roosjes slapen- daarna ook nog voor de ouderen. We hebben met z'n twintigen (van 0 tot 67 jaar) een super weekend gehad!

  Maart 2022 - Familie (met kinderen) - Louise d. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 9. 7,7

  Heerlijk verblijf. Recent opgeknapt. Buiten een vuurhaard en tuinbanken om te zitten. Ruime buiten speelplaats met voetbalspellen en een speeltuin voor de kleinere gasten.warme goede douches en een zeer uitgebreide keuken( 2 vaatwassers en 2 kookplaten) Alleen was er boven vergeten te stoffen de laatste tijd dus een flinke laag tof her en der op de meubels maar dat zal vast een foutje zijn geweest. Ik zou zeker aanraden om hier heen te gaan met een groep.

  Maart 2022 - Gezinnen - Janneke P. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 10. 8,8

  Mooie, schone en fijne accommodatie om in te verblijven met een grote groep.

  Maart 2022 - Familie (met kinderen) - Emma P. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda