61 beoordelingen
9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.

61 beoordelingen
 1. 7,3

  Begin januari met een vriendenclub + kinderen geweest. Voor de kinderen, ondanks het verschrikkelijke weer (alleen maar regen), een mooie boerderij met veel vertier! Het woongedeelte is prachtig vernieuwd met o.a. een hele mooie en grote keuken.

  Januari 2023 - Karin H. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 2. 9,2

  De ruime open woonkeuken.

  Januari 2023 - Kim v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 3. 9,3

  vlotte ontvangst. heerlijk broodjes van bakker Thomassen die bezorgd werden, echt een aanrader. mooie keuken met schone ovens en genoeg ruimte aan de grote tafels. heel gezellig ingericht.

  Januari 2023 - Familie - Carolien v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 4. 9,5

  Super

  Januari 2023 - Arjanne F. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 5. 8

  Prachtige keuken/woongemeente, leuke game room, fijne overkapping met stroom en keukenblokken. Ontvangst van Marlies was super enthousiast!!

  Januari 2023 - Friedel P. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 6. 8,5

  Geweldige plek voor de kinderen. Goede wifi. Voor onze groep voor elk wat wils 👍 Keuken zeer compleet. Inrichting ruim voldoende voor grote groepen. Vuurplaats heel fijn.. En nog hartelijk dank voor de vlotte hulp en oplossing toen er per ongeluk wateroverlast in een van de toiletten ontstond door een te enthousiaste kleinzoon 😌

  Oktober 2022 - Familie (met kinderen) - Jaaike B. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 7. 9,2

  Super leuke dagen gehad met groep verstandelijk beperkte clienten. Genoten. Prachtig ruim huis van alle gemakken voorzien. Zeer sfeervol.

  November 2022 - Zorggroep - Daisy H. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 8. 8,7

  Een aardige ontvangst Mooi ingericht verblijf Veel faciliteiten en ruimte om het huis

  Oktober 2022 - R. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 9. 9,5

  Zeer leuke accomodatie geschikt voor oud en jong. De hele familie had het weer prima naar de zin. Mooie huiskamer en super keuken, leuke grote buitenspeelruimte met genoeg vermaak mogelijkheden zoals skelters, speeltoestellen, tafeltennis etc. voor kids van alle leeftijden en leuke vuurplaats met zitgelegenheid voor gezellige avonden buiten! De gastheer en -vrouw zijn ook altijd vriendelijk en behulpzaam wat het verblijf weer tot een fantastisch feestje heeft gemaakt!

  Oktober 2022 - Familie (met kinderen) - V. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 10. 10

  Wow wat een mooie dagen hebben wij weer gehad als team! Niks was te gek en de locatie top en enorm inspirerend zo tussen de groene velden...

  Oktober 2022 - Collega's/zakelijk - Perry S. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda