Vakantieboerderij Olpoda

Recensies

72 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

72 beoordelingen
 1. 9,5

  Wat hebben wij genoten bij jullie! Alles wat we nodig hadden om er een leuk kamp van te maken was er. Het is van alle gemakken voorzien en bij vragen waren jullie bereikbaar! De kinderen hebben volop genoten en daardoor de kampleiding ook. Hopelijk tot volgend jaar!

  Mei 2023 - Basisschool - Financiële administratie R. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 2. 8,5

  Ruimte, rust, relax. Voor de tweede keer hier. Accommodatie is sindsdien verbeterd door uitbreiding met zeer goed geoutilleerde keuken. Ook de inpandige trap naar de bovenverdieping is een praktische verbetering. Het geheel heeft een mooie uitstraling gekregen.

  Mei 2023 - Familie (met kinderen) - M. (Theo) v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 3. 9

  Zeer geschikt voor ons familieweekend met 18 volwassenen en 4 kinderen (1,5 tot 7 jaar) Fijne speelmogelijkheden met een klein speeltuintje, sportveld en een grote binnenplaats waar volop geskelterd is. De kinderen konden veilig hun gang gaan. Meer dan genoeg gelegenheid om met een grote groep buiten te eten. Het kampvuur gaf extra sfeer. De omgeving vonden we weinig enerverend met grote stallen en veel grasland. We hebben ons wel goed vermaakt bij het activiteitenpark RiverSide Outdoor waar we een middag Battle Games hebben gedaan.

  Mei 2023 - Manja H. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 4. 8

  Prima dagen gehad en goed kunnen werken .

  Mei 2023 - Collega's/zakelijk - Rob W. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 5. 9,7

  Mooie lokatie, heel mooi verblijf en heel veel ruimte buiten, heerlijk voor de kinderen.

  April 2023 - Jose B. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 6. 8,5

  Goede accommodatie van alle gemakken voorzien. Ruim voldoende servies, bestek, pannen enz. Mooie inrichting en prima sanitair. Buitenruimte nodigt uit tot spelen. Kinderen hebben zich goed vermaakt! En dus de ouders ook ;)

  Maart 2023 - Familie (met kinderen) - Esther k. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 7. 8

  Super mooi huis en een geweldige keuken!! Genoeg sanitair. Alles lekker schoon.

  Maart 2023 - Familie (met kinderen) - Susanne W. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 8. 8,5

  Het gezelschap. Allerlei dingen die we konden gebruiken zoals het tafeltennis en -voetbal hok, brandhout e.a. Het huis is goed, modern en luxueus uitgerust. De keuken met het eiland is ook geweldig. Mooie robuust tafels en lekkere stoelen. Bewegingssensoren in diverse ruimtes is ook erg handig.

  Maart 2023 - Gezinnen - Karen H. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 9. 8,8

  Erg mooie accommodatie. Keuken en woonkamer helemaal tot in de puntjes gefaciliteerd daar hebbenwe echt van genoten. Voldoende ruimte binnen en buiten. Leuk dat er hout was om te stoken. Gastvrije ontvangst, we voelde ons welkom.

  Februari 2023 - Familie (met kinderen) - Frencis H. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda 

 10. 8,8

  Ideale plek om er met 3 generaties van onze familie in te vertoeven. Zeer gebruiksvriendelijke keuken, fijne lange tafels om samen aan te eten, knutselen of spelletjes te doen en een knusse plek om bij de haard met elkaar de dag door te nemen. Heel veel speelmogelijkheden voor de kinderen binnen en buiten. Ook een gezellige rokersruimte apart van het huis. We hebben lekker geslapen. We komen graag terug!

  Februari 2023 - Familie (met kinderen) - Louise d. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda