43 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

43 beoordelingen
 1. 10

  Kindvriendelijk, ruim opgezet, een mooie overdekt buitenterras, prachtige buitenhaard, leuke buitenspeltoestellen, ruime kamers met eigen sanitair. Het was allemaal een dikke prima!

  September 2021 - Gezinnen - Brenda v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda

 2. 9,7

  Mooie ruime accomodaties. Zowel binnen als buiten. Alles is schoon. Veel speelgoed voor de kids.

  September 2021 - Familie - Trudi B. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda

 3. 9

  Fijn voor ons als groep met 20 man dat de faciliteit ruim is, zowel binnen als buiten. Fijn ook dat er al drank is, die je gewoon kunt afstrepen als je iets neemt. Dan koop je niet teveel in Het terrein waar je met de groep oefeningen kan doen is ook een kracht . De kamers , 2 man met eigen badkamer, nu in Corona tijd perfect. Dat je nu buiten kan eten met de groep, aan fijne tafels is ook goed. Voor de trainers 2 eigen kamers bij de voorkant is fijn. Leuke ontvangst door de kinderen. Te weinig tijd om de geiten te aaien.

  September 2021 - Collega's/zakelijk - Joke v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda

 4. 9,8

  Prettige gastvrije vriendelijke en behulpzame gastvrouw/heer. Terrein kan afgesloten worden wat prettig en veilig is voor kleine kinderen. Groot speelterrein, rijdend materieel voor kids, veel speelmogelijkheden voor hen. Overdekt gedeelte, prettig als het even regent. Goede bedden. Aantal rustige slaapkamers met eigen wc en douche. Fantastische afwasmachine, Veel serviesgoed en bestek. Biertapmogelijkheid. Rustige omgeving. Dieren op de boerderij. En nog veel meer. Heerlijk vertoeven. Jammer dat het voor ons te krap wordt.

  Augustus 2021 - Familie (met kinderen) - J. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda

 5. 9,5

  Een fantastische plek om met jong en oud te genieten. Voor de kleintjes buiten skelters, tractoren en speeltoestellen, voor de oudere kinderen een tafeltennis- en voetbaltafel. Een heerlijke overkapping om buiten te zitten als het minder weer is en een grote tuin om spelletjes te doen. De ruimte en alle faciliteiten waren fantastisch.

  Augustus 2021 - Familie (met kinderen) - Nathalie v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda

 6. 8,7

  Heerlijk wat een ruimte en rust was er om het vakantieoord! Zowel groot als klein kon zich prima vermaken rondom het huis. We hebben het als heel fijn ervaren dat er bij vrijwel iedere slaapkamer een douche en toilet aanwezig was. Een grote verrassing was het toen er een wasmachine aanwezig bleek te zijn. Kortom voor herhaling vatbaar.

  Augustus 2021 - Familie (met kinderen) - Max v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda

 7. 8,7

  de ruimte voor de kinderen. de tent overkapping

  Juli 2021 - Familie (met kinderen) - K. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda

 8. 9,3

  De ruimte buiten was geweldig! Mooi kampvuur gemaakt en ons de hele avond goed vermaakt. Ook de binnenruimte was handig ingedeeld en goed schoon. Kortom: echt een top verblijf voor grote groepen!

  Juli 2021 - Collega's/zakelijk - Simone v. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda

 9. 9,5

  Wat een rust en privacy. Simpele maar fijne kamers, inclusief badkamer. Prachtige plek om buiten te eten/bbqen. De aanwezigheid van een biertap. Veel faciliteiten > pingpong, voetbal etc. Bij elkaar echt een ideale plek voor ons uitje. Fijn dat jullie ons ook lekker ons ding lieten doen. Je hebt helemaal niet het gevoel dat je op 'andermans terrein' bent.

  Juni 2021 - Collega's/zakelijk - Anoek H. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda

 10. 9,8

  Prima verblijf gehad met de motorclub van Rehoboth uit Yerseke.

  Juni 2021 - Vriendengroep - Kees K. verbleef in Vakantieboerderij Olpoda