Vakantieboerderij Olpoda

Vakantieboerderij Olpoda

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Gelderland, Beneden-leeuwen
 

Voorzieningen

     

    Omschrijving

    Centraal gelegen in het land van Maas en Waal treft u deze vakantieboerderij, die zowel geschikt is voor kleine als grotere groepen.

    Centraal gelegen in het land van Maas en Waal treft u deze vakantieboerderij, die zowel geschikt is voor kleine als grotere groepen. De boerderij is gelegen in het buitengebied van het dorp Beneden-Leeuwen. Het verblijf is zeer kindvriendelijk maar ook volwassenen zullen zich zeker thuis voelen. 

    De boerderij is landelijk gelegen in het unieke land van Maas en Waal, dat bekend staat om haar ongekende fietsmogelijkheden en 3 km. van watersportgebied "de Gouden Ham", de tuinen van Appeltern. Verder zijn er op berijdbare afstand diverse excursies mogelijkheden: Burgers Zoo, Afrika Museum in Berg en Dal en een bezoek aan de stad Nijmegen is ook zeer aan te bevelen.

    In het dagverblijf vindt u een apart zit- en eetgedeelte, compleet ingerichte open(zelfverzorgings) keuken met o.a. een oven, magnetron, vaatwasser, ingebouwde tapinstallatie, spelletjes- en boekenkast. Er is een cd- en dvdspeler aanwezig. In het geheel vernieuwde apart gelegen slaapverblijf bevinden zich op de begane grond 6 slaapkamers: twee x een 2 persoonskamer met boxspringbedden. vier x een 4 persoonskamer met stapelbedden, allen voorzien van eigen sanitair, waarvan 2 sanitaire ruimtes aangepast zijn voor minder validen. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Op de verdieping boven de gemeenschappelijke ruimte treft u nog eens vier x een 2 persoonskamer met boxspringbedden. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping 2 douches en 2 toiletten. Bij deze ruimte is ook een apart zitje voor als men zich even terug wil trekken van het gezelschap of voor de kinderen om een spel te doen. Buiten heeft u een groot overdekt terras , apart overdekt speelhonk met tafeltennis, tafelvoetbal en een sjoelbak, een ruime sportweide met volleybalveld en complete speeltuin. Ook is er een kampvuurplaats aanwezig. Er hangt een basket en er is een dierenweide.

    51 recensies


    1. 8,7

     Ruimte buiten en binnen. De mogelijkheid om een vuurtje te stoken is geweldig.

     Oktober 2022 - Familie (met kinderen) - Gerard V.

    2. 9

     Aangenaam en rustig.

     September 2022 - Voortgezet onderwijs - Stan G.

    3. 8,2

     Het ziet er mooi uit, van alle gemakken voorzien, alles werkt en doet het, lekker ruim en netjes. De stijl vinden wij mooi met al dat hout. Buiten het afdak, de muurtjes, de schuurtjes; het is allemaal leuk om te zien. Dit jaar hebben we het grasveld niet gebruikt door de regen, vorig jaar juist wel en waren we er heel blij mee.

     September 2022 - Vriendengroep - Judith B.

    4. 9

     Heel fijn verblijf gehad! We hebben onze bruiloft gevierd bij Olpoda en met alles werd meegedacht. Verder ook fijne slaapkamers en fijn is dat er bij een groot aantal kamers de badkamers ensuite zitten. We hebben genoten!

     September 2022 - Bruiloft/feest - Wouter R.

    5. 10

     Super goede communicatie en voorzienend

     September 2022 - Bruiloft/feest - Stefan en Olivia B.

    6. 9,3

     Het is een heel ruim en prachtig ingericht huis. Daarbij ook heel praktisch. Van de speelwei en de schuur met tafeltennis, tafelvoetbal en sjoelbak is veel gebruik gemaakt, door alle drie de generaties! De slaapkamers met eigen sanitair werden zeer gewaardeerd, maar ook de kamers boven de huiskamer waar 2 toiletten en 2 douches door 4 kamers gedeeld worden, bevielen heel goed. Geluidsisolatie is prima. Enkelen van ons gezelschap hebben tot hun volle tevredenheid gebruik gemaakt van de infrarood sauna. Wat een luxe! Grote kans dat we bij een volgende familie reunie bij jullie terugkomen.

     September 2022 - Familie (met kinderen) - Marja v.

    7. 9,2

     Apparte slaapkamers en een mooi verblijf!

     September 2022 - Voetbalvereniging - Rachel K.

    8. 9,8

     Tolle Unterkunft

     Augustus 2022 - Begeleide groep - Dieter M.

    9. 8,7

     De hele grote tuin, leuk verhard gedeelte voor de kindjes, overdekt terras,… Heel fijne plek!

     Augustus 2022 - Corinne v.

    10. 10

     Ontzettend genoten met onze vrienden op deze knappe plek.! Van alle gemakken voorzien

     Juli 2022 - Gezinnen - Silke L.

    11. 8,7

     Wat een heerlijke en mooie plek! We hebben genoten van de grote ruimte binnen en buiten.

     Juni 2022 - Linde S.

    12. 8,8

     Alles, het zag er top uit.

     Juni 2022 - Familie - Juul P.

    13. 10

     Schoon en ruim

     Juni 2022 - Collega's/zakelijk - Patrick V.

    14. 8,7

     De vrijheid 7

     Juni 2022 - Familie (met kinderen) - Geeuwke D.

    15. 10

     Alles :) Heel vriendelijk ontvangst. Super mooie locatie van alle gemakken voorzien met een fijne sfeer en mooie buiten faciliteiten.

     Mei 2022 - Vriendengroep - Marieke H.