Vakantieboerderij Olpoda

Olpoda 10 pers.

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Gelderland, Beneden-Leeuwen
 

Voorzieningen

     

    Omschrijving

    Centraal gelegen in het "Land van Maas en Waal" tref je deze vakantieboerderij, waar op het erf maximaal 2 gezinnen (groepjes) kunnen verblijven. Ieder met geheel zijn eigen voorzieningen.

    Normaal is deze boerderij speciaal ingericht voor groepen tot 28 personen. Door veel annuleringen vanwege Corona hebben we er dit jaar voor gekozen om de boerderij geschikt te maken voor kleinere gezelschappen. Je hebt de beschikking over 6 slaapkamers in het onlangs gerenoveerde slaapgebouw met ieder een eigen toilet en douche. De boerderij is gelegen in het buitengebied van het gezellige dorp Beneden-Leeuwen. Het natuurhuisje is zeer kindvriendelijk waar ook volwassenen zullen zich zeker thuis voelen.

    De boerderij is landelijk gelegen in het Land van Maas en Waal, dat bekend staat om haar ongekende fietsmogelijkheden en 3 km. van watersportgebied "de Gouden Ham" en de tuinen van Appeltern. Verder zijn er op berijdbare afstand diverse excursies mogelijkheden: Burgers Zoo, Afrika Museum in Berg en Dal en een bezoek aan de stad Nijmegen is ook zeer aan te bevelen.

    4 recensies


    1. 10

     Heerlijk weekendje weg met heel veel (binnen & buiten) ruimte. Goede en schone faciliteiten.

     Januari 2021 - Familie (met kinderen) - Quinten G.

    2. 8,3

     Netjes, rust en ruim voor twee gezinnen

     December 2020 - Lucia v.

    3. 9,8

     Alle voorzieningen - tafeltennistafel, speeltuin, buitenplaats - maken dit huis af. Een goede keuken en gezellige inrichting maakt dat je op deze kampeerboerderij prima met een kleiner gezelschap kunt verblijven.

     Oktober 2020 - Familie (met kinderen) - Klaas S.

    4. 8,8

     Geweldige locatie. De keuken is fantastisch, alles is er en werkt uitstekend. Vuur stoken, het gigantische terrein waar van alles kan. Alpacas en geiten voor de kinderen. De biertap met Jupiler(!). Super gedaan, respect!

     Juli 2020 - S M.